Get Adobe Flash player

Om oss

Senjastua er et spisested på øya Senja. Et spisested som vil bidra til å bygge merkevaren Senja ved å servere ærlig mat basert på lokale råvarer og tradisjonsrike oppskrifter fra Senja. Mat og opplevelse henger tett sammen og er hjertet i vår bedrift. På Senjastua er det en rød tråd mellom ærlig mat, opplevelse og vertskapsrollen.

Vi ønsker vi å gi både lokalbefolkning og tilreisende ”en smak av Senja”.

Gjennom alle år har lokalbefolkningen og lokalt næringsliv vært viktig for Senjastua. Lokalbefolkningen besøker oss gjennom hele året. Hver dag setter vi sammen en ”dagens meny” for våre gjester.

I tillegg har vi besøk av tilreisende, spesielt i sommersesongen.

Senjastua har i dag 20 ansatte. Vertskapsrollen er viktig hos oss, og de ansatte har fagbrev som servitør eller kokk, eller er under opplæring for å erverve seg denne fagkompetansen. Vi arbeider i tidlig fase med rekruttering og har samarbeid med skoler og opplæringsinstitusjoner i distriktet.

Senjastua er lokalisert på Silsand på Senja, like ved Gisundbrua. Ca 2,5 km fra Finnsnes sentrum (5 min). Ca 45 km fra Bardufoss (40 min). Se kart.

Bedriften har historie helt tilbake til 1969, og er eiet av samme familie gjennom alle år. Lokalene våre ble utvidet og totalrenovert i 2004 og bedriften tok navnet Senjastua i 2005.